29 Νοεμβρίου 2009

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι σας υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη 01/12/2009 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ STAGE στην Ομόνοια στις 11:00 π.μ. προς τη Βουλή όπου η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων Stage θα παραδώσει ψήφισμα με τα αιτήματα μας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αναμένουμε μεγαλύτερη συμμετοχή εργαζομένων από κάθε νομό της Ελλάδας ώστε να ξεπεράσουμε τις 8000 που ήμασταν την προηγούμενη φορά (και όχι 800-1300 που είπαν τα ΜΜΕ). Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός περνάει και δεν έχουμε μία επίσημη απάντηση στα αιτήματα μας και αυτό κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι θα παραδώσουμε τα όπλα. ΛΑΘΟΣ, εμείς Δεν κουραζόμαστε Δεν υποχωρούμε αλλά πεισμώνουμε συσπειρωνόμαστε μέχρι να καταφέρουμε το στόχο μας που δεν είναι τίποτα άλλο από ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΡΑ!!!!

Προσυγκέντρωση των εργαζομένων Stage – ΟΕΚ θα γίνει μπροστά στο κεντρικό κτίριο του ΟΕΚ –Σολωμού 60 & Πατησίων- την Τρίτη 01/12 στις 09:30 π.μ. για να κινηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προς την Ομόνοια όπου θα ξεκινήσει η κύρια πορεία προς τη Βουλή. Επισημαίνουμε ιδιαίτερα για τους συναδέλφους που θα έρθουν από την επαρχία ότι είναι καλύτερο να συγκεντρωθούμε όλοι και να πορευτούμε ΜΑΖΙ πίσω από το πανό του Σωματείου μας! Κατόπιν υπόδειξης του δικηγόρου που μας εκπροσωπεί κ.Περπατάρη, τη μέρα αυτή σημειώνουμε όλοι στα παρουσιολόγια μας τη λέξη ΑΠΕΡΓΙΑ.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να βρίσκονται εγκαίρως στο σημείο προσυγκέντρωσης γιατί μιας που θα είμαστε συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι απ’ όλη την Ελλάδα θα γίνει και μια ενημέρωση σχετικά με τις κινήσεις του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Stage ΟΕΚ τις προηγούμενες μέρες (συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΕΚ και τον κ. Περπατάρη) και το πρόγραμμα του για την επόμενη εβδομάδα (συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΕΚ).

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ στην Μεγάλη Πανελλαδική Πορεία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ για να διεκδικήσουμε τα αιτήματα μας. Όσο μας βλέπουν συσπειρωμένους, δυνατούς και αποφασισμένους τόσο πιο σύντομα θα καταλάβουν ότι αν δεν ικανοποιήσουν το βασικό μας αίτημα για ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΡΑ θα μας βρίσκουν συνεχώς απέναντι τους!

....ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Stage - ΟΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: