8 Νοεμβρίου 2009

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Συνάδελφοι, η πρώτη οργανωμένη και μαζική πορεία έγινε πραγματικότητα. Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου η φωνή μας ακούστηκε και τράνταξε όλους τους δρόμους της Αθήνας. Από την Ομόνοια ως τη Βουλή Χιλιάδες αδικημένοι εργαζόμενοι έδωσαν ένα βροντερό παρών και φώναξαν, διαδήλωσαν, έκλεισαν δρόμους για να δείξουν σε αυτούς που αδιαφορούν πως είμαστε ΕΔΩ ενωμένοι, μια γροθιά και έτοιμοι για όλα. Η φωνή μας δεν είχε μόνο Αθηναϊκό χρώμα, εργαζόμενοι απ όλα τα μέρη της Ελλάδας άφησαν πίσω υποχρεώσεις, οικογένειες και με προσωπικά έξοδα ήρθαν στην Αθήνα για να συνεισφέρουν στον Αγώνα μας.

Οι κινητοποιήσεις όμως αυτές (η πορεία της Πέμπτης μαζί με τη διαμαρτυρία κάτω από τις υπηρεσίες μας την Παρασκευή) δεν ήταν παρά το πρώτο βήμα στον μεγάλο αγώνα που έχουμε να κάνουμε μέχρι να δικαιωθούμε! Και θα δικαιωθούμε! Γιατί συνάδελφοι δε ζητιανεύουμε, δε ζητάμε πράγματα που δε δικαιούμαστε. Επί χρόνια προσφέρουμε έργο καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην υπηρεσία και αυτό δεν πρόκειται να παραγραφεί ούτε να εξαγοραστεί, από καμία κυβέρνηση, με ψίχουλα και υποσχέσεις. Δεν διακυβεύεται πλέον μονάχα η επαγγελματική μας αποκατάσταση αλλά η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας! Είμαστε πολλοί και η φωνή μας είναι το πιο δυνατό μας όπλο! Ετοιμάστε τα πιο άνετά σας παπούτσια γιατί οι αγώνες κερδίζονται στους δρόμους! ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας αποθαρρύνει και να μας καθηλώνει στον καναπέ!

Όσον αφορά στην άλλη παράμετρο του αγώνα, τη δικαστική, ενημερώνουμε ότι οι συνάδελφοι από την περιφέρεια θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή την αίτηση αγωγής με τα συνοδευτικά έγγραφα μέχρι τις 16 Νοεμβρίου προς Κα Πατεράκη Αικατερίνη

Ο.Ε.Κ.- Σολωμού 63
Τ.Κ. 10432, Αθήνα

Μαζί θα αποστείλετε και την αίτηση εγγραφής σας στο Σωματείο μας.
Οι συνάδελφοι από Αθήνα μέχρι την ίδια αυτή ημερομηνία θα παραδίδουν τις αντίστοιχες αιτήσεις στην Κα Χατζή Χριστίνα, στο Τμ. Δαπανών της Κεντρικής Υπηρεσίας (ημιώροφος). Η εγγραφή στο Σωματείο εξασφαλίζει στα μέλη πολλά δικαιώματα, αλλά ταυτόχρονα τα ενσωματώνει στους αγώνες μας και επιβάλει ενωτική πορεία δράσης, πορεία που εξ ορισμού πρέπει να ακολουθηθεί από όλους μας προκειμένου να δράσουμε αποτελεσματικά! Ενότητα και οργάνωση είναι οι δύο γραμμές πάνω στις οποίες η κατάσταση μας καλεί να βαδίσουμε. Τονίζεται αυτό διότι πολλοί θα προσπαθήσουν και ήδη προσπαθούν να μας διασπάσουν. Συνάδελφοι ας μην το επιτρέψουμε! Ξέρουν τη δύναμη μας και μας φοβούνται. Ας τη συνειδητοποιήσουμε κι εμείς!

Τέλος θα πρέπει να διευκρινιστεί πως κατόπιν συμβουλής του δικηγόρου Κου Περπατάρη, στα παρουσιολόγιά μας για τις ημέρες των κινητοποιήσεων, γράφουμε απουσία λόγω ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

Νέα για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων θα έχουμε μετά τη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου