19 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου συνεδρίασε η Προσωρινή Διοικούσα επιτροπή του Σωματείου ΟΕΚ STAGE και ενημερώθηκε από την εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής (και μέλος του σωματίου μας). Έγινε απολογισμός της τελευταίας πορείας την 12/11/2009. Χαρακτηρίστηκε ως μια επιτυχημένη κινητοποίηση και παρόλο που ο κόσμος ήταν λιγότερος από την πανελλαδική πορεία της 5ης Νοεμβρίου 2009 είχε περισσότερη φωνή (Χαρακτηριστικό της αυξανόμενης συσπείρωσης και της αποφασιστικότητας όλων). Η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε νέες κινητοποιήσεις πιο δυναμικές για την Παρασκευή 20/11/2009. Οι εργαζόμενοι του ΟΕΚ που κατοικούν στην Αττική θα συναντηθούν στις 7:00 πμ έξω από το κεντρικό κτίριο του οργανισμού (Σολωμού 60) και εκεί θα ενημερωθούν για το πλάνο της ημερήσιας κινητοποίησης. Οι Εργαζόμενοι της περιφέρειας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της συντονιστικής για τον αντίστοιχο νομό. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας θα τα βρείτε ΕΔΩ και στην Αρχική σελίδα του http://stageunion.blogspot.com/ .
Κατόπιν ακολούθησε συζήτηση των επίκαιρων θεμάτων που αφορούν το σωματείο και η επιτροπή αποφάσισε τα εξής:
  • Αλλαγή του χώρου συνελεύσεων. Πλέον οι συνελεύσεις δεν θα λαμβάνουν χώρα στον ημιώροφο του κεντρικού κτιρίου του Οργανισμού, αλλά στον καινούριο χώρο συνεδριάσεων (2ος Όροφος) του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την Μητρόπολη Αθηνών.
  • Δόθηκε παράταση λίγων ημερών (μέχρι την Παρασκευή 20 Νοέμβρη) για την κατάθεση των φακέλων των μελών του σωματείου στον αρμόδιο δικηγόρο (για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη συνάδελφο Κα Χατζή Χριστίνα στο τηλέφωνο 6972354910).
  • Αποφασιστικέ να μη γίνει δεκτό το τυποποιημένο πιστοποιητικό εργασίας που αποφάσισε να διοχετεύσει ο φορέας (ΟΕΚ) στους αρμόδιους διευθυντές – προϊσταμένους. Ομόφωνα συμφωνήθηκε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα των υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων των εργαζομένων STAGE του Οργανισμού.
  • Αποφασίστηκε ραντεβού με τον Πρόεδρο του οργανισμού με σκοπό να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενος STAGE OEK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου